Webfejlesztés, honlapkészítés
 
Honlapkészítés
Referenciák
Oldaltérkép
Archívum
Kapcsolat
Facebook oldal
Internetes patika Nyomtatás E-mail

 Internetes patika

Internetes gyógyszertár nyílt.

Internetes gyógyszertár nyílt 2007-02-28 | MTI.

Megnyílt az első magyarországi online gyógyszertár, vagyis a jövőben akár a világhálón keresztül is beszerezhetők a szükséges orvosságok.

Az internetes patika honlapján gyakorlatilag a teljes gyógyszertári választék megtalálható, a vény nélkül kapható és vényköteles gyógyszerek, vitaminok, tápszerek, gyógyhatású- és homeopátiás készítmények, amelyeknek nem csak fényképe és ára nézhető meg, hanem részletes betegtájékoztató lapja is.

Így akár vásárlás nélkül lehet tájékozódni részletesen például arról, hogy mely betegség esetén alkalmazható a készítmény, milyen mellékhatásai lehetnek, vagy milyen hatóanyagokat tartalmaz.

A gyógyszerellátást érintő törvényi változások Magyarországon is megengedik az orvosságok világhálón történő forgalmazását és házhozszállítását, s ezekkel az új lehetőségekkel él az új internetes patika.

A rendszert egészségügyi szakemberek építették fel, és ők is üzemeltetik - közölte a Magyar Egészségvédelmi Alapítvány.

A vény nélkül kapható termékeket szabadon kérheti bárki az internetes gyógyszertártól.

A kiszállítás a rendelést követő napon történik, az ország egész területén. Vényköteles gyógyszerek megrendelését viszont csak abban az esetben fogadja el a PirulaPatika, ha a receptet, vagy recepteket a beteg előbb a megrendelőlappal együtt eljuttatja a rendszert üzemeltető szakemberekhez, és megbízást ad nekik a készítmények kiváltására és házhozszállítására.

A megrendelt és kiszállított termékekért utólag, átutalással vagy készpénzben lehet fizetni.

 
< Előző
mysql4.jpg
Webfejlesztés, honlapkészítés